dilluns, 2 de setembre del 2013

CALAMARSETS AMB CEPS

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 gr de calamarsets
20 gr de ceps deshidratats
200 gr de ceba
crema de tomàquest natural
all i julivert
unes gotes d'oli d'oliva
pebre
Sal


PREPARACIÓ

  1. Poseu els ceps en aigua tèbia durant 1 hora i 30 minuts. Un cop estiguin ben hidratats els reserveu i poseu a saltar la ceba amb una mica d'oli d'oliva. Quan comenci a agafar un color daurat, afegiu-hi els calamarsets i els ceps. Salpabreu-ho i deixeu-ho coure fins que el guisat es begui el suc dels calamarsets. Quan falti molt poc per acabar la cocció, doneu-hi un toc d'all i julivert
  2. Per preparar la crema de tomàquet, feu un sofregit ben fi de tomàquet. Per fer-lo, escaldeu els tomàquets,- submergiu-los lleugerament en aigua bullint- peleu-los, treieu-los les llavors i trossegeu-los. Sofregiu-los a foc lent. Peleu la ceba, trossegeu-la i afegiu-la al sofregit.

    CALAMARSETS AMB CEPS

Serviu el remanat de calamarsets amb bolets adornat amb unes fulles de julivert per donar-hi color.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada